Är jag er bröllopsfotograf?Först och främst, jättestort grattis till ert kommande bröllop! Som er bröllopsfotograf gör jag allt jag kan för att er dag ska bli så bra som möjligt. <3


Jag älskar att få vara en del av ett bröllop! Från den pirriga stunden på morgonen när klänningen åker på, first look innan kyrkan när fjärilarna exploderar i magen, vigseln bland era nära & kära, sekunden när ni säger JA till varandra, den härliga glada stämningen efter vigseln där det kramas från höger och vänster, talen under bröllopsmiddagen och festen - när det börjar dansas på borden.


Det viktigaste för mig är att ni har roligt och känner er avslappnade och bekväma framför kameran. Jag babblar och är inte rädd för att bjuda på mig själv för att få er att skratta. Jag föredrar att fånga spontana, känslofyllda och äkta ögonblick där ni njuter av stunden, kramas & pratar med varandra, framför uppställda bilder som lätt blir lite stela. Att få ge er oförglömliga minnen fångat på bild är det absolut bästa jag vet.


Vill ni ha en jordnära & lättsam tjej som er bröllopsfotograf, som hänger med er under er bröllopsdag som ett tredje hjul? Som peppar er och finns där som bollplank? Och som fångar alla de där små och stora stunderna under er dag? Då är jag rätt person för er! Skicka in er förfrågan så pratar vi mer, jag vill veta allt om er två, er historia och vad ni har för tankar för er dag!


I samtliga bröllopspaket ingår:

Bröllopsmöte


När ni har skickat in er förfrågan bokar vi in ett möte där vi helt enkelt kan lära känna varandra bättre! Vi bestämmer tillsammans om vi ska ses fysiskt eller om vi tar det online. Efter mötet får ni prata ihop er lite, och känns det fortsatt bra för er skickar jag över avtalet och fakturan, som är på 40% av slutpriset. När det är betalt och signerat är datumet helt och hållet ert! Ingår även ett avstämningsmöte ca 1 månad innan bröllopet.


Full support


Det är mycket att tänka på inför & på bröllopsdagen och därför finns jag här för er hela tiden! Jag vill finnas där för er 100% och hjälper er mer än gärna – oavsett vad det är! Bolla idéer, lugna nerver eller bara visa när brudklänningen är köpt? Jag vill vara med och stötta er under hela eran resa!

Bilder & leverans


Ni får alla bra bilder från er dag noggrant utvalda och efterbehandlade i min bildstil + svartvita.


Alla bilder levereras inom 8 veckor efter bröllopsdagen.


Back-up av era bilder hos mig i 1 år.

10 timmar

Det här paketet passar er som vill ha hela er

bröllopsdag dokumenterad - från början till slutet.


BRÖLLOPSMÖTE OCH KONTAKT

Utöver bröllopet träffas vi för att lära känna varandra två gånger. Första gången i samband med att vi bokar och skriver avtal och sedan 1-2 månader innan bröllopet för en avstämning. Jag finns även under planeringstiden ett samtal eller ett sms bort för att bolla tankar & idéer!


FOTOGRAFERING

Jag fotograferar er dag sammanhängande i 10 timmar.

Alla bra bilder levereras högupplöst digitalt.


RESEKOSTNAD

Ingår 8 mil inom Skellefteå.


PERSONLIGT WEBBGALLERI

Vid bildleverans får ni tillgång till ett personligt bildgalleri där ni enkelt kan dela bilderna med era gäster från bröllopet.
- 25.000 kr

Lågsäsong (oktober-april) - 22.500 kr


6 TIMMAR

Det här paketet är perfekt för er som tex vill fånga porträtten,

vigseln och kramkalaset efter vigseln.


BRÖLLOPSMÖTE OCH KONTAKT

Utöver bröllopet träffas vi för att lära känna varandra två gånger. Första gången i samband med att vi bokar och skriver avtal och sedan 1-2 månader innan bröllopet för en avstämning. Jag finns även under planeringstiden ett samtal eller ett sms bort för att bolla tankar & idéer!


FOTOGRAFERING

Jag fotograferar er dag sammanhängande i 6 timmar.

Alla bra bilder levereras högupplöst digitalt.


RESEKOSTNAD

Ingår 8 mil inom Skellefteå.


PERSONLIGT WEBBGALLERI

Vid bildleverans får ni tillgång till ett personligt bildgalleri där ni enkelt kan dela bilderna med era gäster från bröllopet.
- 17.500 KR

Lågsäsong (oktober-april) - 15.000 kr
3 TIMMAR

Det här paketet är perfekt för er som vill föreviga vigseln och porträtten!


BRÖLLOPSMÖTE OCH KONTAKT

Utöver bröllopet träffas vi för att lära känna varandra två gånger. Första gången i samband med att vi bokar och skriver avtal och sedan 1-2 månader innan bröllopet för en avstämning. Jag finns även under planeringstiden ett samtal eller ett sms bort för att bolla tankar & idéer!


FOTOGRAFERING

Jag fotograferar er dag sammanhängande i 3 timmar.

Alla bra bilder levereras högupplöst digitalt.


RESEKOSTNAD

Ingår 8 mil inom Skellefteå.


PERSONLIGT WEBBGALLERI

Vid bildleverans får ni tillgång till ett personligt bildgalleri där ni enkelt kan dela bilderna med era gäster från bröllopet.
- 13.000 KR

Lågsäsong (oktober-april) - 10.500 kr
BRA ATT VETA:


Vid bokning & påskrivet avtal så skickar jag en faktura på 40% av paketpriset. Det beloppet dras sedan av från paketpriset när slutfakturan skickas. Bokningsavgiften är inte återbetalningsbar vid avbokning. Resterande belopp betalas senast 10 dagar efter bröllopsdagen.

Tiden som specificeras i samband med paketpriserna avser den sammanhängande tiden jag är ute på plats hos er.

Jag utför bröllopsfotograferingar i hela Sverige, även Europa. Jag innehar FA-skatt och alla priser är inklusive moms.


Vanliga frågor

Hur länge innan behöver vi boka?

Jag brukar rekommendera att ni bokar så fort som möjligt. De flesta par bokar ett år på förhand. Ni kan naturligtvis alltid sända in er förfrågan hur nära bröllopsdatumet det än är, förhoppningsvis är jag ledig just ert datum.

Vi är väldigt ovana framför kameran, hur gör vi?

Dom flesta kan tycka att det känns obekvämt att bli fotad, men jag vill att ni ska kunna känna er avslappnade och njuta av er dag, jag vill inte att ni ska tänka på mig och att ni måste titta in i kameran när bilderna tas. Det blir en så mycket roligare stund och härligare bilder om ni vågar lita på mig medan jag fångar de stora men också de små ögonblicken när ni minst anar det. Var bara er själva så kommer det bli hur bra som helst!

Vad gör vi om det regnar?

Vid duggregn funkar fotograferingen utomhus med ett stort vitt paraply. Vid ösregn försöker vi hitta en plats att fotografera på där det finns ett tak man kan gå under. Kanske finns det ett lusthus man kan låna? En lokal man kan gå in i? Att ta skydd under ett stort vitt paraply ger också jättefina bilder!

Vad händer det om du som fotograf blir sjuk?

Hittills har jag aldrig behövt ställa in en fotografering pga sjukdom. Skulle däremot en allvarlig sjukdom eller något annat allvarligt uppstå så har jag ett stort kontaktnät bland fotografer som jag kan vända mig till för att hitta en ersättare.

När får vi bilderna?

Ni får 3-5 bilder inom 3 dagar efter bröllopet, som en tjuvkika på era bilder! Alla övriga bilder levereras inom 8 veckor.

Hur får bilderna användas?

Bilderna du köper får du använda fritt till privat bruk, och gärna uppge mitt namn i samband med publicering av bilden (tex "Foto: Emelie Wigert". Detta innebär att du får använda dina bilder fritt för framkallning och användning på internet. Bilderna får ej redigeras, vilket inkluderar användning av filter på bilderna. Det går dock bra att beskära bilden vid publicering på Instagram och liknande.

Jag kommer använda bilderna i min marknadsföring och i mina sociala medier, om inget annat är överenskommet.

Tar du betalt för resan?

Reseersättning ingår inom 8 mil från Skellefteå (dvs på resa tur och retur dras totalt 16 mil av från total sträcka). För sträcka utöver det, tar jag 50 kr/mil.

Skicka in en bröllopsförfrågan!


Fyll i formuläret nedan så återkommer jag till er inom 1-2 arbetsdagar!

Ni kan även maila på info@emeliewigert.com om ni hellre föredrar det.
ALLA MINA BILDER ÄR SKYDDADE ENLIGT UPPHOVSRÄTTSLAGEN

INGA AV MINA BILDER PÅ HEMSIDAN FÅR KOPIERAS ELLER PUBLICERAS UTAN MIN TILLÅTELSE. OTILLÅTEN ANVÄNDNING AV MINA BILDER FAKTURERAS!