Vem är jag då?


Hej, det är jag som är Emelie. Jag är 30 år gammal och bor tillsammans med min sambo Hannes och våran hundvalp Sigge i Skellefteå. Vi flyttade dit efter ha bott i Gävle i 2 år tillsammans.


Jag är en färgsprakande tjej som sprider mycket glädje omkring mig! Jag tycker det är enormt roligt att träffa nya människor och har väldigt lätt för det som den extroverta & öppna personen jag är. Jag är oftast överallt och ingenstans och har många järn i elden. Jag jobbar bla heltid inom industrin, startat mitt eget företag som fotograf & content creator, jobbar även med min egen plattform på instagram @emeliewigert där jag skapar content och samarbetar med företag, startat en tjejskate i Gävle (som dessutom är ett av mina största intressen - skateboard) och umgås med familj & vänner.


Så när jag inte gör de ovanstående så sjunger jag i ett rock n' roll/blues-band, kör runt i min gamla Ford Mainline -53, går gärna på loppisar & secondhandbutiker, pysslar hemma, åker gärna på äventyr/resor, skejtar förstås, lyssnar på musik och sen älskar jag allt som har med 50-70 talet att göra. Juste, sen tycker jag även om att tatuera mig, hihi.

Jag har fotat så länge

jag kan minnas.


Jag fick min första kamera när jag var ungefär 12 år och sedan dess har jag lärt mig det mesta själv inom foto & redigering, jag gick dock tre år på Mediaprogrammet med inriktning Foto där jag lärde mig en hel del också, främst om studiofoto. Jag strävar efter att fånga verkligheten som den är för att ni ska kunna titta tillbaka på bilderna och minnas allt precis som det var! Jag vill att det ska se naturligt ut och att personerna på bilderna ska le och skratta på riktigt. För mig är det viktigt att det är KUL under fotograferingen. Detta för att jag anser att när en bild förmedlar en känsla så blir det mer än en bild - det blir ett minne för livet.


Jag utgår från Skellefteå, och kan ta mig an jobb med omnejd i Västerbotten, och jag har inga problem med att resa i Sverige eller utanför Sveriges gränser, jag är game! Jag inriktar mig huvudsakligen mot content creation & porträtt men fotograferar gärna bröllop & andra tillställningar samt mer vardagliga fotograferingar på dig själv, med familjen, syskonen eller husdjuret. Varför begränsa sig när man kan göra allt? :)


Följ mig gärna på instagram

(klicka på länkarna)


www.instagram.com/emeliewigert


www.instagram.com/workbyemeliewigert

ALLA MINA BILDER ÄR SKYDDADE ENLIGT UPPHOVSRÄTTSLAGEN

INGA AV MINA BILDER PÅ HEMSIDAN FÅR KOPIERAS ELLER PUBLICERAS UTAN MIN TILLÅTELSE. OTILLÅTEN ANVÄNDNING AV MINA BILDER FAKTURERAS!