“Vi är supernöjda med att vi valde Emelie som fotograf på vårat bröllop. Redan från start så kände vi att hon förstod vår vision och att hon skulle uppfylla den. Hon skapar lätt en avslappnad, lugn & trygg atmosfär och vi kan verkligen rekommendera henne!”


“Emelie är extremt proffsig och bilderna på vårat bröllop blev sådär drömskt vackra som vi önskade!”


“Vi är fantastiskt nöjda med Emelie som fotograf på vårt bröllop! Hon var otroligt professionell från början till slut och vi kände oss så trygga med henne. Hon är en väldigt trevlig & positiv person med ett härligt bemötande som gjorde oss avslappnade under fotograferingen. Hon var lyhörd gällande våra önskemål och var väldigt flexibel & anpassade sig efter omständigheter och nya önskemål utan problem. Hon har verkligen en så fin känsla för vackra foton!”


“Vi är så otroligt nöjda över valet av fotograf. Från första kontakt med Emelie så rullade allting på precis som man önskar, vi uppskattade Emelies punktlighet då hon svarade och bekräftade på önskemål och hade koll på lägen på dagen D. Ett extra plus är att hon är en god människokännare och därför kändes det så naturligt att ha henne runtomkring oss under flera timmar!”


“Vi anlitade Emelie till att fota vårt bröllop i somras. Hon är en jätteduktig fotograf, så himla snäll och otroligt tillmötesgående. Hon fick både mig och min man att känna oss avslappnade, trots att vi båda är kameraskydda. Förutom jättefina bilder fick vi också en rolig stund tillsammans. Vi skulle helt klart rekommendera henne!”

Klicka på knappen nedan för att komma till priser & info!

ALLA MINA BILDER ÄR SKYDDADE ENLIGT UPPHOVSRÄTTSLAGEN

INGA AV MINA BILDER PÅ HEMSIDAN FÅR KOPIERAS ELLER PUBLICERAS UTAN MIN TILLÅTELSE. OTILLÅTEN ANVÄNDNING AV MINA BILDER FAKTURERAS!