Investera i era minnen....


Ta vara på tiden! Bilder är det man har kvar när tiden snabbt försvinner i våra liv. Nyföddbilder på den lille när han sover, fina gravidfoton i skogen, eller kanske härliga spontana familjefoton, foton på din fyrbente vän eller har du en fin gammal bil eller motorcykel du vill ha fotad? Jag är öppen för det mesta!


Porträttfotografering


När det gäller porträtt har jag för enkelhetens skull valt att bara erbjuda ett paket. Det funkar oavsett om det är gravidfotografering, parfotografering, husdjursfotografering eller fordonsfotografering.


I PORTRÄTTPAKETET INGÅR DET - 1 timmes fotografering.

Alla bra bilder levereras högupplöst digitalt i färg, och några speciellt utvalda av mig i svartvitt.


RESEKOSTNAD

Ingår 8 mil inom Skellefteå.


PERSONLIGT WEBBGALLERI

Vid bildleverans får ni även tillgång till ett personligt bildgalleri där ni enkelt kan dela bilderna med era nära & kära.


Vill ni boka fler timmar eller har andra önskemål, hör av er till mig!
- 2600 KR

Inkl. moms.

Betalning sker via faktura eller swish vid leverans av bilderna.


Vanliga frågor

Vad bör vi tänka på inför en fotografering?

Inför en fotografering kan det vara bra att fundera kring kläder. Välj gärna kläder ni trivs med, så slipper vi stela och obekväma bilder. Ska fler än en fotas, exempelvis vid par- eller familjefotografering, uppskattar jag som fotograf om det finns en harmoni i ert klädval. Detta för att jag vill att alla modeller ska uppmärksammas lika mycket!

Hur går en fotografering till?

När det är dags för er att fotas kommer vi att träffas på den plats vi kommit överens om. Där kommer vi att fota med olika bakgrunder och miljöer för att få mycket variation i bilderna. Jag kommer även att föreslå olika poser, men helst önskar jag att ni är så naturliga som möjligt. Därför är mitt bästa tips till er att ta det lugnt och var er själva! :) Har ni egna förslag och idéer så tveka inte att säga till innan och/eller under fotograferingen.

Vad händer om vädret är dåligt?

Vid oväder såsom regn, åska eller kraftig blåst så bokar vi om fotograferingen till en närliggande tid. Vid mindre skurar så går fortfarande fotograferingen att genomföra, beroende på våran vision av fotografering.

Kan man göra en avbokning, isåfall hur fungerar det?

Avbokning utav fotografering ska ske senast 48h innan avtalad tid för att inte behöva debitera fotograferingskostnaden. Avbokas fotograferingen 24h före avtalad tid debiteras 50% av fotograferingen. Med fullförståelse och respekt för att det kan ske oväntade saker. Så bästa är att höra av sig så fort man anar att man behöver boka av/om fotograferingen.

Kan vi använda rekvisita?

Absolut! Jag har ingen speciell rekvisita just för fotograferingar, men finns det något passande i mitt hem att ta med så går det alldeles utmärkt att låna av mig, annars får ni gärna ta med er!

Hur får vi använda bilderna efter fotograferingen?

Ni som kund kommer att ha rätt att framkalla era bilder samt publicera bilderna på internet och gärna att ni anger mig som fotograf och länkar till min hemsida (ex. att ni skriver "Fotograf: Emelie Wigert, www.emeliewigert.com"), och/eller taggar mig via instagram @workbyemeliewigert. Viktigt att veta är att jag som fotograf alltid kommer att vara upphovsman till bilderna. Det innebär att ni köper bilderna, men inte rättigheterna till bilderna. Ni får inte redigera bilderna utan mitt tillstånd. Det är bara att fråga - så säger jag säkert ja, eller så kan jag hjälpa er med era önskemål gällande bilderna.

Vad kostar det att boka dig utanför Skellefteå?

Jag reser gärna iväg och fotograferar :) Jag tar då en reseersättning på 50 kr/mil.

Skicka en förfrågan här!


Fyll i formuläret nedan så återkommer jag till er inom 1-2 arbetsdagar.

Ni kan även maila på info@emeliewigert.com om ni hellre föredrar det.


Alla mina bilder är skyddade enligt upphovsrättslagen

Inga av mina bilder på hemsidan får kopieras eller publiceras utan min tillåtelse. Otillåten användning av mina bilder faktureras!